Välkommen till min pudelsida

Blogg

Coccos 4 månader

Tänk vad tidn går fort, idag blir lillan 4 månader, hon har snart varit hoss oss i 2 månader, fattar inte vart tiden tagit vägen. Växer gör hon så det knakar tycker snart hon är lika stor som Izor. Tänderna har hon börjat tappat o i överkäken har det ploppat fam några nya, ett tag såg hon ut som en tandlös gumma utan framtänder både uppe o nere, men nu är dom nya på utväxt, blir skönt när dom sylvassa gaddarna byts ut mot dom snällare permanentan tänderna.PB300051


Träningsgruppen på Dannero

Varit o tränat i kväll med Brigitta o Lotta. Är så nöjd me Izor idag gick så bra o positionerna var riktigt bra idag satte sej inget bakom o var väldigt följsam. Platsliggningen var åxå kanon låg bixtstilla o pep inget. Fjärrdirigeringen gick åxå jättebra. Känns riktigt bra inför tävlingen. Birgitta dirigerade mej o allt gick bra men så slutade vi med en ruta o där sket det sej, jag vet ju att jag inte ska göra så många rutor för ju fler jag gör ju mer strular han, nu stannade han precis framför linjen, men  vi fick till det ändå o nästa gång så blir det bara en ruta i början o kanske en mot slutet för han kan ju detta moment, jag måste lära mej tro på mibn hund.


Coccos debut på Dannero

Varit coccos å danneropå Dannero o tränat o Coccos var med för första gången. Gick riktigt bra hade med hennes lilla hage där hon hon fick vara när jag tränade Izor. Hon var tyst mest hela tiden, gnällde lite när Izor fick apportera o leka med kampbollen. Idag var det mest miljöträning, men när Shirley kom in med Travis då ville jag busa o gosse vad jag spran fick e nriktigt pudelfnatt attack. Skitig om nosen blev jag åxå när jag snusade runt i sanden

coccos smutsig nos


Grått o trist

Fy vilken tråkig dag det är. Grått o trist o man blir bara så trött. Legat o tittat på en deckare jag spelade in i söndags o inte blir man piggare av att ligga under en varm go filt.

Tog med mej Coccos ut o busade lite med henne. Kastade kampknuten o det är 180 knyck när hon springer o hämtar den, passar på att träna lite inkallning, men idag var hon inte på det humöret utan rusade bara förbi mej o fick lite pudelfnatt. På slutet kom hon i ala fall upptäcker väl att det roliga inte tar slut fast man kommer till matte Roligt är det i alla fall att hålla på med henne. Hon nar vuxit o blivit såstor nu, valptiden går alldeles för fort förbi.


Ingen träning pga att Lelle var dålig

Det blev inge träning för mej ikväll min älskling mådde inte bra hade ett låg blodsocker o mådde illa så han kunde inte äta o då vågade jag inte åka ifån honom, risken att han skulle få en kraftig insulinkänning var överhängande. Han har en kraftig infektion i en fot pga av ett sår som inte vill läka (han är diabetiker) o har fått en dunderkur med antibiotika som han ska äta åtminstonde till jul.


Ny hemsida på gång

Håller på att fixa till en ny hemsida, tar tid, men är så roligt! Ska på Dannero ikväll med träningsgruppen så roligt att ha kommit igång igen o nu måste man man ju finslipa momenten inför lydnadstävlingen tävlingen med Izor den 8 december.