Välkommen till min pudelsida

Blogg

Inoff utställningen 19/9 Ö-vik

Trevlig utstälning på Öviks-BK med Maria o Louise o fint väder var det solen sken men det blåste ganska mycket. Vovvarna skötte sej jättefint o alla fick Hp. Ike blev BIR o Sargita BIM, hon slog alltså sin mor  Ike blev Grupp 2:a. Precis när utställningen var klar började det kvätta lite men vi hann få in allt innan dte blev blött.

 


Anmält till Sundsvall utställningarna

Har varit deckad idag, skulle vara dommarsekreterare på vår spår appelltävling men det gick inte. Har varit dålig ett par dagar med frossa o huvudvärk, vet inte om det är förkylning lr såret jag har på benet som spökar

Nu är Sargita o Ike anmälda till utställningarna i Sundsvall, SKK p lörd den 10 okt o SPK på söndagen 11/10  o då är dom inte valpar längre utan går som juniorer. Blir spännande att se om mitt knä kommer hålla att springa i ringen, annars får väl Maria rycka in o visa Coccos.


Saftkokning

Har idag kokat klart rödvinbärssaften, blev 10,5 l o 13 flaskor. Var nalta jobbigt att hålla på idag im att jag är dålig o har frossa o lite feber, men var bara tvungen att ta rätt på saften, kan ju inte låta den förfaras. Tur jag har min "diskmaskin" som städar upp efter slagfälet i vårat lilla kök.


Dax att skriva lite är ju nytt år för länge sedan

Nytt år är det ju 2015

Fy vad jag varit dålig på att skriva i bloggen. Har ju hänt en hel del sedan jag skrev sist

Izor blev Sveriges vinstrikaste mellanpudelvetran o det var ju inte helt fel att avsluta sin uteställningskarriär på det viset  . Nu är han nerklippt o får " vara hund" o han har även blivit pappa på gamla dagar.

Coccos fick 6 valpar den 12/10-14 2 hanar o 4 tikar. Maria tog en hane som parningsvalp o han heter Ike o jag toge en tik som heter Sargita men kallas för det mesta för Gita.

Maria o jag har gått valpkurs med våra småtroll o vi var  bara 4 st på den kursen så vi fick jobba mycket, menb roligt var det.

Vi har bara varit på några utställningar i år men vi ska på en ioff i Övik den 19/9  o sedan är det Sundsvall SKK den 10/10 o SPK den 11/10 o går dom som juniorer.

Sommaren har vi tillbringat i Omsjö sedan den 16/6 o kom hem den 31/8. Had ett litet avbrott på 11 dagar då Lelle var i Kittelfjäll.

DSC_1024

Gita, Ziva, Coccos o Ike i inhägnaden/gården ihopsat med husvagnen där dom stortrivdes o kunde springa ut o in i förtältyet som dom ville. Var en kanonlösning vi hade 18 galler så den var ganska så stor.