Välkommen till min pudelsida

Blogg

Gott Nytt År 2014 o reflektioner på det gångna året

Då har vi gått in i ett nytt år 2014. Förra året var ganska så tufft jobbigt o det hände mycket ffa tråkiga saker. I april fick älskade pappsen reda på att han hade leukemi o han var rejält dålig men man satte ändå in en mildare form av cellgiftsbehandling (som har haft ganska bra effekt ändå så tillvida att han inte behöver få blod lia ofta nu)

I maj förlorade jag en mycket god vän som gick bort alldeles för tidigt i cancer.

Maria fick reda på att hon har en cysta (ofarlig) i huvudet som växer både utåt o in i hjärnan, hon kommer att lov att opereras för att få bort den o förhoppningsvis så kommer hon att bli av med sin huvudvärk som hon dras med nästan dagligen.

Maria har tagit studenten o fått alla sina körkort    duktig tjej

I augusti höll jag på att förlora min älskade Lennart som fick en svår blodförgiftning o för att rädda hans liv tvingades man amputera hans hö underben. Lelle mår bra o är "glad" att han blev av med sin värkande fot. Hela livet blev ju upp o ner för oss iom detta, men livet går vidare o vi har väl kommit in i det nya ganska så bra. Han har fått en 4-hjulig mini cross så nu kan han vara ute o fara lite som han vill o det är ju jätteskönt.

Jag har mått jättedåligt av allt som hänt o gått på sparlåga o inte orkat träna hundarna något, all energi har gått åt att försöka få ihop vardagen. Känns periodvis som att man kryper på blodiga knänför att ta sej framåt.

Pappa är jättedålig av o till o jag försöker att besöka honom mest varje dag även om syrran o jag turas om att ibland "få en ledig dag" Han har fått koma in på kvarnbackens äldreboende nu i dec.

Dett blev väldigt långt o nu kan man ju hoppas att detta nya året bara kan bli bättre.


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S