Välkommen till min pudelsida

Blogg

Dax att skriva lite är ju nytt år för länge sedan

Nytt år är det ju 2015

Fy vad jag varit dålig på att skriva i bloggen. Har ju hänt en hel del sedan jag skrev sist

Izor blev Sveriges vinstrikaste mellanpudelvetran o det var ju inte helt fel att avsluta sin uteställningskarriär på det viset  . Nu är han nerklippt o får " vara hund" o han har även blivit pappa på gamla dagar.

Coccos fick 6 valpar den 12/10-14 2 hanar o 4 tikar. Maria tog en hane som parningsvalp o han heter Ike o jag toge en tik som heter Sargita men kallas för det mesta för Gita.

Maria o jag har gått valpkurs med våra småtroll o vi var  bara 4 st på den kursen så vi fick jobba mycket, menb roligt var det.

Vi har bara varit på några utställningar i år men vi ska på en ioff i Övik den 19/9  o sedan är det Sundsvall SKK den 10/10 o SPK den 11/10 o går dom som juniorer.

Sommaren har vi tillbringat i Omsjö sedan den 16/6 o kom hem den 31/8. Had ett litet avbrott på 11 dagar då Lelle var i Kittelfjäll.

DSC_1024

Gita, Ziva, Coccos o Ike i inhägnaden/gården ihopsat med husvagnen där dom stortrivdes o kunde springa ut o in i förtältyet som dom ville. Var en kanonlösning vi hade 18 galler så den var ganska så stor.


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S