Välkommen till min pudelsida

Blogg

GLAD PÅSK o uppdateringarfrån 2016 o 2017

Glad Påsk alla

Oj vad länge sedan jag skrev något här. Har såklat hänt mycket sedan nyåret-16 men tar det viktigaste

7/3 opererade jag mitt knä o fick en ny knäled, var ordentligt jobbigt o fruktansvärt ont hade jag o tog tid innan jag fixade att tävla igen. Knät är inte 100 bra men slipper värken jag hade innan op.

Under 2016 så tävlade jag o tjejerna ganska mycket rallylydnad.

Coccos fixade både RLD N o RLD F o därmed uppflyttad till Avancerad klass men där har vi inte startat än pga av 2 orsaker en valpkull i januari 2017 o att jag inte får henna att backa. Har försökt på en massa olika sätt men det är helt hopplöst.

Coccos parades med fina Kelkas Eros i mitten på november o hon blev dräktig.

Gita fixade RLD N o två kvalificerande i Fortsättningen så uppflyttet fick vi ta -17

2017

Coccos  fick 8 valpar den 15/1 var lite kritiskt för hon fick förlösas med kejsarsnitt. 5 tikar o 3 hanar o tillslut 3 tikar o 2 hanar som överlevde. O så blev det så att jag tog en hane Zeb, var väl inte direkt planerat men det blev så  för vem kan motså dessa ljuvliga små ulltussar. Är så tacksam att jag fick vara med om denna valpkull, blev många resor till Sörmjöle o Lena Åkerman

I mars så flyttade Zeb hem till oss o även Coccos fick komma hem då o iom att hon fått sin 2:a valpkull blev hon min. Har ju haft henne poå foder sedan hon kom hit från Finland.

Gita fixade sista i fortsättningdklassen o fick RLD F o därmed uppflyttad till Avanceradklass där hon har fått 2 kvalificerande resultat o hade inte matte klantat sej o gjort 2 fel hade vi fixat uppflytt. Nåja påt igen 2018

Sommaren var helt bedrövlig så kall, blåsig o mycket regn o vi var i Omsjö som vanligt. Nytt för i år var att vi fått köpa ett trägolv till förtöltet o det var kanon att slippa all översvämningar som vi haft alla år o utan det golvet hade vi inte stanna helan sommaren. 

I augusti åkte jag på rosfeber i hö benet så jag missade ett par tävlingar tråkigt nog på hemmaplan, men sådant man inte rår på.