Välkommen till min pudelsida

Blogg

Izor

Ringt veterinären o till slut kom jag fram, men fick ingen tid idag utan i morgon 13.15. Blir han sämre får vi ringa jouren.


Länge sedan

Nu var det länge sedan jag skrev i bloggen.
Idag har vi varit o firat bästa Magnus (han är Lennarts äldsta son) på hans födelsedag o ät god tårta som barnbarnet Arvid dekorerat så fint.

Vi är lite bekymrade över izor han har inte varit pigg sedan i onsdags. Verkar ha ont över njurtrakten o är ganska så dämpad, men han äter o dricker som han ska o gör sina behov utan problem. Vi trodde att han blivit kall, men eftersom han inte blivit bättre så blir det nog ett veterinärbesök i morgon. Inte roligt när ens äsklingar inte mår bra.


Ziva badad!

Badat Ziva idag, rakat o kloppt en hel del så nu börjar hon nästan se bra ut, finns dock en del till att klippa. Måste klippa dom lite i taget inför VN mästarutställningen o ge dom entt extra bad för att få dom vita o då spec Ziva. Svårt att få till dom snyggt när dom fått gro igen som dom gjort. Drar ju till Umeå på torsdag för att hälsa på Lena  o ställa Coccoc så där försvinner ju några dagar.


Izor badad

Kom äntligen till skott idag med Izor, tovade/borstad ut han först o sedan i badet. Grovklippte honom, rakade nos o tassar  resten får vänta till efter tävligen på lördag, rädd han ska frysa om jag rakar ben o rumpa Måste ju börja förbereda hundarna inför VN-mästar utställningen den 2/3, blir några bad till sådom blir riktigt vita o fina. I morgon är det Zivas tur att bli fin.

Tror jag har en förkylning på g vill INTE!! men har hostat o snorat idag, men känner mej inte dålig så jga hoppas att det går över, har inte tid att bli sjuk med en tävlin på lördag o om 3v utställning för Coccos i Vindeln, måste ju hinna ringträna henne.


Firat våran älskade dotters 19-års dag

Tänk vad tiden går fort. Maria har blivit 19 år helt sanslöst att hon blivit så "stor" mammas  P2020085

Var till Frånö o firade henne, hade några mysiga timmar tilsammans o Cocos fick följa med. Hon fann sej snabbt tillrätta o fick träfa Abby som hon nog tyckte var VÄLDIGT stor!P2020093

Lelle had beställt en fin tårta med en lastbil på o den uppskattades mycketmarias 19 års tårta

Allt känns så bra idag, har inte ont o är på superhumör - livet leker så hoppas att denna känsla får finnas kvar länge.


2 år av saknad efter min Douglas

Stjärn Douglas2 år sedan min älskade Douglas fick vandra över regnbågsbnro!
Sakanar honom så grymt mycket, han gosighet, galna upptåg, att få springa in i ringen med honom där han så stolt visade upp sej, hans sätt att väcka mej på morgonen med sin kalla blöta nos o sedan borra in sitt huvud vid min hals.

IMG_9943

Jag vet att du har det bra nu min älskade Bobblas


Kallt kallt kallt

I morse var det -21 när jaqg var ute morgonturen med Coccos kl 08 så då be3stämde jag att jag ville gå i ide- ett tag i alla fall så jag kröp tillbaka i varma goa sängen o sov till 10.15.

Var tänkt att jag skule träna på Dannero idag åxå 12-14 men efter gårdagen stäning o kylan så strejkade min kropp idag.

Gårdagen träningsgrupp var jättebra, vi var 4 st o Izor skötte sej superbra första delen i alla frall, blev lite strul när Birgitta dirigerade mej, han gjorde ett läggande vid en vänstersväg hm o första rutan blev lite fel men gjorde om den med lite låssa-lägga-godis i rutan för att få till ett bra avslut o det blev kanon. Han hade gjport 2 klockrena rutor tidigare på kvällen o jag tror han var trött, glömmer lätt att han är gammal snart 10 år.

Hoppas det blir lite varme framåt kvällen så jag kan bada Coccos för nu bara måste hon få göra det.


Kallt igen

Återigen en kall dag -20 o det gillar inte jag. Min kropp protesterat hej vilt, men det är väl baraatt gilla läget. När älsklingen kom hem for vi o handlade o var in på Colorama o kötpe en duk till köket en "tygvaxduk" som jag är sjukt nöjd med även om den var i dyraste laget.
DSC_0860

I morgon måste Coccos i badet om det så är 20 grader kallt för nu ser hon  bedrövlig ut.

Har ikväll anmält Zivz o Izor till Västernorrlandsmästar utställningen den 2/3 Ska bli så kul!!! Kostar att vara på topp 750:- men förhoppningsvis så får vi en god middag för det priset. Maria ställer Izor o jag Ziva.


Åter en helg har gått

Hoppsan nu har det gått några dagar sedan jag skrev sist! o snart är det måndag igen. Kallt har det varit förutom igår då det blev lite varmare ett tag ca -5. Igår var vi bjudna till SArne o Helena på middag o som vanligt var det supergod mat, till förrätt var det en smördegspalatta med vitlöksos o västebottensost, garderat med rom, räkor o rödlök bara så gott! varmfätten bestd av baconlindan kyckligfilë med trattkantareller o en rofrukts terrin - mummsigt värre o lite senare på kvällen avnjöt vi en kladdkaka med smak avv pepparkaka.  Trevligt hade vi o tiden gick alldeles för fort. Mara skjutsade oss o hämtade även Maggen o sedan for hon hem o gick ut med Coccos.

Idag så bjöd vi Maria o Björn på middag Lelle hade lagat korv stroganof o det varriktigt gott. Dom hjälpte mej att bära ner alla julkartonger så nu är julen riktigt bortstädad.

La om lelles fötter idag o det är så roligt att se att såren tar ihgop så bra, nästan läkt på vä for o på höger har det gått ihop så bra o är så mkt grundare, är typ en lillfingernagels storlek nu mot för en gammal 50-öring. Känns så bra att det är på rätt väg så förhoppningsvis så är dom läkta till sommaren.

jag går o väntar på att det ska bli varmare så jag kan bada Coccos vil inte bada henne när det har varit mellan 15-25 gr kallt, även om jag blåser henne torr så efterfuktar dom så mycket så jag vill inte riskera att hon blir sjuk.


Tränat idag

Kom iväg till Dannero idag även om det bar emot, kylan har tagit knäcken på mina leder o jag kännde mej trött o seg, men drog iväg med Izor i alla fall. Glad att jag gjorde det, var en bra träning, vi var bara 4 st idag o o efter platsliggningen dirigerade Camilla oss alla 3 samtidigt vilket är väldigt bra mycket störning, mycket halter o vändningar viket alltid är bra att träna på. första rutan gick sådär han stog inannför med en baktass, så jag backade o la godis i rutan igen o då gick det snabbt o bra o dom övriga skicken gick kanon. Allt känndes bra om man bortser från att han var lite pipig på platsliggningen o satte sej upp en gång  vilket han inte gjort på flera år, tur det kom på en träning. Är supernöjd med kvällen o izor är så duktig o jag är taggad inför tävlingen. Nu är både pluppen o jag trötta. Blir många träningstillfällen nu innan tävlingen. Har bokat in lite dagtider på Dannero. Så skönt att ha denna möjlighet att kunna träna inomhus på vintern.