Välkommen till min pudelsida

Helena

Om mej

jag

Jag heter Helena o är av årsmodell 1953. Är barnsjuksköterska - numera en glad pensionär Har inte jobbat på många år pga fibromyalgimed värk o ledproblem, fick även en stroke i maj-08 o det gjorde ju inte saken bättre, har nedsatt känsel i vä arm samt att mitt minne har blivit katastrofalt dåligt o jag är väldigt stresskänslig.

Är gift med Lennart o vi har en dotter Maria som är född i feb.-94 o   En helt underbar tjej  som flyttat hemirån för många år sedan o är sambo med Björn har en "valp" efter Izor o Coccos som hon tävlar i Rally o lydnad. Ike är superduktig är Rallychampion o har vunnit startklass dom 2 ggr dom tävlat.

Tur att man har hundarna för annars så kom jag inte ut många dagar, men det spelar ingen roll hur ont jag har eller vilket väder det är för hundarna måste ut 3 ggr/dag

Jag är utbildad allmänlydnads instruktör (examinerad HT-06)
Är mycket engagerad i klubben. Förutom kurser så är jag med i , tävlingssektorn, RUS (ras utveckling) utställning.

Hundarna är mitt liv (förutom min älskade familj såklart) :) Att jobba med dom i lydnad o rallylydnad ger mej så mycket o sedan göra en tävling o lyckas är en bekräftelse på att man gjort ngt riktigt bra!